1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Bygg ut skateparken

Gör skateparken vid Spetsamossen större. För många ungdomar och vuxna i Växjö är skateparken ett ställe där man kan umgås och ha roligt.
Signaturen ”Irriterad åkare” tycker Växjö behöver en större skatepark.
Foto: Martina Holmberg / TT

Skateparken ligger mitt i centrum av Växjö och det leder till att väldigt många personer vill vara där. Men en så liten skatepark, för så många personer, blir väldigt trång. Detta kan leda till att skatare står i vägen för varandra när man ska utföra ett trick och sedan kan det bli bråk mellan personerna.

Därför jag vill att man ska bygga ut skateparken i Växjö. Man minimerar inte bara bråk utan får även fler personer till att börja åka.

Detta kan förstås kosta mycket pengar och tid att göra. Men i stället för att bygga onödiga saker som en parkourpark som ingen använder, så tycker jag att ska man satsa på att bygga ut skateparken där det faktiskt finns personer i alla åldrar som vill vara och lära sig nya saker.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, e-tidning, sajterna minhockey.se, minboll.se och vxoweek.se. 3 månader för endast 3 kr! (ord pris 537 kr)

Irriterad åkare