Annons

Självklart finns det ännu mer att göra

Replik
Publicerad 8 februari 2020
Detta är en opinionstext i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Visst finns ett rikt kulturliv, i hela Kronobergs län. Så rikt att vi de senaste åren kompletterat våra dagliga kultur- och nöjessidor med en hel bilaga höst och vår ägnad enbart åt all den fantastiska scenkonst som framförs runt om i länet.

Verksamheter insändarskribenterna representerar har så klart en given plats, bland mycket annat. Lokal journalistik handlar både om att vara där folk är och att på olika sätt (poddar, livesändningar, recensioner, införtexter, krönikor etc) lyfta fram det som intresserar våra läsare.

Annons

Vi ska spegla hela den mångfald som verkar i kultur- och nöjeslivet. Från politiker till låtskrivare och kändisar. Profiler i länet, profiler från länet och profiler på väg till länet. Konst, film, litteratur, musik, teater och tv.

Vår nuvarande kultur- och nöjesredaktion har jobbat hårt med att vitalisera bevakningen, inte minst digitalt, de senaste åren, vilket uppskattats av många. Men självklart finns det ännu mer att göra och vi tackar uppriktigt för inspelet från några av länets alla kulturaktörer.

Kristina Bingström, chefredaktör för Smålandsposten

Kristina Bingström svarar på en insändare om kulturen.
Kristina Bingström svarar på en insändare om kulturen.Foto: Lars-Goran Rydqvist
Kristina BingströmSkicka e-post
Annons
Annons
Annons
Annons