Försvunnen man påträffad avliden – inga misstankar om brott

Den man som försvann från sitt hem i Markaryd under torsdagen har påträffats avliden.
Polisen misstänker inget brott.
Foto: Johan Nilsson/TT

Mannen lämnade sitt hem i Markaryds kommun strax före lunch på torsdagen och har sedan dess inte har setts till eller hörts av. På torsdagskvällen gick polisen i Kronoberg ut med en efterlysning på sin hemsida.

Polisen sökte under kvällen och natten efter den försvunne med hjälp av bland annat drönare och hundpatruller. Även frivilliga deltog i sökandet.

Under fredagen påträffades mannen avliden. Polisen misstänker inte att något brott ligger bakom. Anhöriga har blivit informerade.

Läs mer

INNEBANDY

Förre Viperstränaren tar över Lagan

Christian Guntsch lämnade jobbet som huvudtränare för Växjö Vipers i SSL under den gångna säsongen. Nu har Växjöprofilen fått ett nytt tränarjobb. 38-åringen tar över allsvenska Lagan IBK.

Feature

Ramslök - en delikatess vid vårens matlagning

Sport

Ej prenumerant: Köp Smålandspostens minidokumentär om Amo HK

Häng med bakom kulisserna i allsvenskan.

Inblick

Decennier av FN-kritik mot Sverige

Det är fritt fram för rasistiska organisationer. Ingen officiell statistik förs över hur orättvisor slår mot invandrare. FN har återkommande kritiserat Sverige för att inte ta rasism och diskriminering på allvar.

Feature

Den muntliga berättelsen står sig stark

För 30 år sedan hölls första berättarfestivalen i Ljungby. Ideella krafter ville föra berättartraditionen och dess kulturarv vidare. I dag är Sagobygden upptagen på Unescos lista över betydande immateriella kulturarv, det tjugonde i världen. Mycket är Meg Nömgårds förtjänst som lyft verksamheten till nya nivåer.

Tipsa oss!

Vet du mer? Hör av dig till Smålandsposten

Tipsa redaktionen på 0470-77 06 07 eller nyheter@smp.se