1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Nilsson Lindelöf tränade utan problem

Mittbacken Victor Nilsson Lindelöf är kvitt sina ryggproblem och tränar för fullt.
Han deltog från början i dagens träning på Friends arena.
Victor Nilsson Lindelöf är kvitt sina ryyggproblem.
Foto: Karin Wessl n/TT

Nilsson Lindelöf, John Guidetti och Robin Olsen inledde gårdagens träning individuellt vid sidan av planen och avslutade träningen tidigare än övriga spelare.

Nu fanns trion på plats vid den sista träningen (öppen för medierna i 15 minuter) på svensk mark innan eftermiddagens flygresa till Valletta och lördagens EM-kval mot Malta. Samtliga är uttagningsbara till den matchen.

NIlsson Lindelöf fick en låsning i ryggen i samband med Manchester Uniteds Europa League-match borta mot AZ Alkmaar (0–0). Skadan höll honom borta från spel i söndagens 0–1-förlust mot Newcastle i Premier League.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på smp.se, minhockey.se, minboll.se, vxoweek.se och appen MinSMP. 5 veckor endast 5 kr! (ord pris 1 mån 139 kr)

Han missade även den kollektiva träningen under inledningen av Sveriges EM-kvalsamling i Stockholm.

– Jag har haft väldigt stora problem med ryggen förut, men det var mest i tidiga tonår då jag spelade hockey också. Jag hade för starka rumpmuskler. Senast jag hade det här var ungefär tre år sedan. Det var ett bra tag sedan. Jag vet vad det är för slags grej och jag vet ungefär hur lång tid det tar. Det är svårt med ryggen, men det känns bra, sade Victor Nilsson Lindelöf i går.