Annons

Hästshowen i Friends arena flyttas

Ridsport • Publicerad 10 juni 2020
Den internationella hästshowen i Friends arena flyttas från första adventshelgen till 18-21 frburari nästa år. Arkivbild.
Den internationella hästshowen i Friends arena flyttas från första adventshelgen till 18-21 frburari nästa år. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Den internationella hästshowen i Friends arena flyttas från första adventshelgen 2020 till den 18-21 februari 2021.

"På grund av den rådande situationen med coronakrisen, och för att kunna genomföra evenemanget på bästa tänkbara sätt, har organisationen bakom Sweden International Horse Show fattat beslut om att flytta evenemanget två och en halv månad," skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Annons

"Vi ryttare längtar oerhört mycket efter att komma i gång med tävlingar på högsta internationella nivå. Till tävlingarna på Friends arena i februari kommer ryttarna att stå i kö för att få vara med. Jag är säker på att vi kommer att få uppleva en fantastisk stämning när vi äntligen får möta den härliga svenska publiken igen," säger landslagsryttaren Malin Baryard Johnsson, sportchef showen.

Nästa år väntar två shower i Friends arena. Dels den 18-21 februari och dels traditionsenligt under första advent den 25-28 november.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons